Банички-рулца с крема сирене, извара и праз

04/03/2018
Ася Заевска
отАся ЗаевскаПомощник Готвач17219448
"А казват, че перфектните банички не съществуват .... ами, ето ги "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции20
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо279
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме праза, нарязваме го на тънки, къси лентички и го задушаваме във водата и олиото за 15-на мин. След това сваляме от котлона и овкусяваме със сол и червен пипер.

Докато е още горещ, прибавяме крема сиренето и изварата. Разбъркваме добре. Следва приготвянето на самите рулца. Взимаме корите и ги разделяме с нож на 2 - така се получават 20 правоъгълничета.

Взимаме 1 и поставяме от плънката в единия му край, след което подгъваме горния и долния край и започваме да навиваме на рулце.

Повтаряме това с всички кори. Накрая редим рулцата върху хартия за печене и печем на 180 градуса, докато придобият слатист цвят.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар