Печени ребра от диво прасе
Pečena rebra od divljeg praseta
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Дивеч»Ребърца»Печени ребра от диво прасе

Печени ребра от диво прасе

Печени ребра от диво прасе
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 3
09/03/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
110 мин.
Порции
2
"Не знаете какво значи вкусни ребърца, докато не опитате ребърца от диво прасе"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

При дивечовото месо много е важна обработката, затова месото трябва да престои в марината.

В съд изсипваме олиото и всички други подправки.

Изчистените и измити ребра поставяме в марината и оставяме да престоят за 24 часа в хладилника.

След изтичане на времето ги нареждаме в йенски съд, като прибавяме 1/2 ч.ч вода и 1/2 ч.ч. вино.

Покриваме с фолио и ги поставяме във фурната да се пекат за около час и половина.

Малко преди да извадим ребрата отстраняваме фолиото и оставяме да се запекат за кратко време.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: