Замразен пангасиус на фурна

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k10k4k5k5
Замразен пангасиус на фурна
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 4
10/03/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
"Просто слагате във фурната и печете - а вкусът със сигурност ще ви хареса"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оставете филетата пангасиус да се размразят, измийте и хубаво отцедете от водата. Овкусете ги със сол и черен пипер, оставете да си поемат солта за около 30 минути.

Сложете хартия за печене на тавичката, леко намажете с олио и сложете филетата, които предварително сте поръсили с малко галета (по желание).

Печурките почистете и сложете между филетата, поръсете със малко сол и сложете по парче масло.

Те са идеална гарнитура към пангасиуса, но можете да замените и с друга гарнитура по ваш вкус.

Печете до златисто във фурната, сервирайте с резен лимон.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: