Пандишпанов Блат за Торти

ПетяПетя
Готвач
1281k2829933
19/03/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
16
"Първата стъпка към приготвянето на перфектната торта е приготвянето на перфектният пандишпанов блат"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват със захарта до побеляване.

Внимателно се прибавя брашното с ванилията, като се бърка бавно и леко, отдолу нагоре.

Сместа се изсипва в намаслена и набрашнена (аз ползвам хартия за печене) тортена форма.

Пече се в предварително загрята на 180°C фурна-проба с клечка :)

*Този блат специално е направен с 1 п. нишесте с аромат на лимон (може всякакво да ползвате) и допълних чашата с брашно. Получи се един много лек и ароматен блат.

Приятно правене на този най-бърз и БЕЗ набухватели пандишпанов блат!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: