Грис халвата на баба

Станислава АрмяноваСтанислава Армянова
Иноватор
363
36
371
2
22/03/2018
"И като казахме грис халва - опитайте тази на баба - много ще ви хареса "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 594
  • Преглеждания за месеца480
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвяме първо сиропа от водата и захарта. Към него прибавяме ванилията.

Когато стане готов, в дълбок тиган се изсипва олиото. Когато се затопли се изсипва грисът и се запържва до златисто.

След това към него изсипваме сиропа и бъркаме енергично, за да не се получат бучки.

Изсипваме в тава и чакаме да изстине. Поръсваме с канела по желание.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар