Полезна многоцветна салата

22/03/2018
Теодора  Иванова Каменова
отТеодора Иванова КаменоваПомощник Готвач5310421231
"Витамините са важни, но салатата трябва и да е атрактивна, за да си я хапнем с кеф "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо600
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете зелето на дребно и го сложете в съда, в който ще сервирате салатата.

Почистете и настържете моркова върху него, след това почистете и настържете бялата ряпа, нарежете на полумесеци репичките, защото те са крехки и не е нужно да ги рендосвате.

Най-последно рендосайте цвеклото, нарежете магданоза.

За овкусяването е необходимо да изстискате сока от половин лимон, да разтворите кристалите морска сол в него и добавите зехтин на вкус. С това вашата цветна и много полезна салата е готова.

Добър апетит!подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Теодора  Иванова Каменова
Чудесна идея, Благодаря !
1
0
Биляна Владова
Също може и да се добавят листа от целина или настъргана глава. Получава се страхотно.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв