Торта с Бишкоти и Филаделфия

23/03/2018
Ади А.
отАди А.Помощник Готвач885185
"Опасно вкусна торта - да се унищожава на мястото до последното парче "
Приготвяне25 мин.
Общо25 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 315
  • Преглеждания за месеца43
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесваме Филаделфията с цеденото мляко, пудрата захар и ванилията. Разтваряме желатина с 3 с.л. вода и когато набъбне го заливаме с 1/2 ч.ч.гореща вода. Добавяме го в сместа.

Разделяме сместа на 2 части. Едната част смесваме с 3 с.л. сладко от боровинки и разбъркваме.

В тавичка редим един ред бишкоти и отгоре разпределяме сместа с боровинките. Отгоре подреждаме втори ред бишкоти, а върху тях намазваме останалото сладко. Отгоре разпределяме бялата смес.

Заглаждаме добре и настъргваме равномерно шоколада.

По желание може да се направи и друга украса. Прибираме в хладилника да се стегне за 3-4 часа.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар