Домашна наденица

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k5k3120k
Домашна наденица1 / 4
03/12/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне45 мин.
Готвене30 мин.
Общо75 мин.
Порции4
"Знаете ли как се приготвя най-вкусната домашна наденица? Вече знаете"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 750 г крехко
  • сланина - 150 г
  • праз - 100 г (1 стрък)
  • джоджен - 1 ч.л.
  • чубрица - 1 ч.л.
  • червен пипер - 1 с.л.
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • сол - 20 г (2 с.л.)
  • карантия - пресни свински черва
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото, сланината и празът се нарязват ситно. Прибавят се ситно счуканите подправки. Сместа се осолява и добре се омесва.

С нея се пълнят почистенити и измити черва, като се превръзват през 15-20 см с дебел конец. Приготвените наденици се прекат в съд, намазан със сланина.

Домашните наденици се поднасят топли с гарнитура от пържени картофи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 7
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: