Свинско рагу на фурна

26/03/2018
"Лесно и вкусно, а по тази рецепта и неустоимо "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 484
  • Преглеждания за месеца270
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • свинско рагу - 1.3 кг
  • зелен фасул - 400 г замразен
  • моркови - 1 бр.
  • олио - 3 с.л.
  • костен бульон
  • зеленчукова подправка
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете свинското рагу и го сложете в тенджера под налягане или в друг подходящ такъв съд. Налейте вода до покриването на рагуто и сварете до пълна готовност.

Обезкостете рагуто. Нарежете моркова на ситно или го настържете.

Сложете зеления фасул и моркова в подходяща тавичка, отгоре наредете месцето от рагуто.

Овкусете със сол, зеленчукова подправка и черен пипер. Поръсете с олиото и долейте прецеден костен бульон - до покриването на зеленчуците.

Сложете тавата във фурната и изпечете до готовност.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар