Разядка с риган

МариянаМарияна
Мастър Шеф
752
261
626
6
26/03/2018
"Сервират ли разядките, значи е време да си кажем наздраве "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо780
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа слагаме киселото мляко. Аз използвах такова от два процента.

Настъргваме сиренето и кашкавала с ренде в купата. После ги добавяме и тях вътре.

Белим яйцето, което предварително сме сварили до твърдо сварено. Настъргваме на ренде и свареното яйце и го слагаме и него в купата при другите продукти. Прибавяме сол и чесън на прах по 1 щипка.

После слагаме и кърито - 1 ч.л. Разбъркваме всичко с лъжица.

Най-накрая слагаме сухия риган и разбъркваме много добре. Прехвърляме в подходящ съд и украсяваме по края с маслини.

Слагаме в хладилника да се изстуди.

Да ви е сладко!

Хапваме като мезе.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар