Турски кебап със зеленчуци

07/12/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър90510328
"Когато става дума за ароматни рецепти с агнешко месо, Турската кухня е нещо като експерт по въпроса!"
Приготвяне20 мин.
Готвене100 мин.
Общо120 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо14 210
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина в тенджера и запържете месото до зачервяване. Прибавете нарязаните лук, моркови, половината копър. подправете със сол и черен пипер. Запържвайте за още 10 минути на умерен огън, като разбърквате..

Добавете оцета и ситно нарязаните домати. След 5 минути долейте чаша гореща вода. Похлупете съда и оставете да се готви около 1 час или докато агнешкото стане крехко. Прибавете картофите, граха и гответе още 15-20 минути.

Готовия турски кебап поръсете с останалия копър и поднесете.подобни рецепти тук

5 10
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар