Агнешки Котлети на Тиган

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Автор
2k11k7k12k12
Агнешки Котлети на Тиган1 / 2
28/03/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре агнешките котлети. Овкусяваме с черния пипер и сол, като оставим така да престоят за около час.

В тиган, който сме сипали зехтина, поставяме изчистения чесън с цел да ароматизира олиото.

Запържваме до златисто котлетите, като ги заливаме с виното.

Ако виното е малко, а то трябва да се покрият котлетите, прибавяме още.

Слагаме розмарина и намаляваме котлона.

Добре е да се захлупи с капак, за да могат да се задушат.

Сервираме с гарнитура пожелание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: