Начин на приготвяне
Първо, сваряваме целите бутчетата (бульонът не ни трябва, затова може да го приберете в подходящ съд и да го използвате за друго ястие). След това, докато са още горещи, ги подреждаме в тавичка, а отгоре равномерно ги поръсваме със смес от галета, сол и червен пипер (тъй като бутчетата са топли и мокри, сместа се слепва много добре за тях, а това е и тайната на перфектната коричка).
Пъхаме ги във фурната на 250 градуса и печем до получаване на златиста коричка. След като са готови, изстискваме върху тях 1/2 лимон и ги прехвърляме в йена, за да останат топли.
Следва приготвянето картофките. Обелваме, измиваме и нарязваме на средно големи кубчета картофите. Сваряваме ги в подсолена вода. След това ги отцеждаме и прехвърляме в тавичка. Поръсваме ги с наситнените копър и чесън + щипка сол, а накрая добавяме и смесените галета и червен пипер.
Поръсваме с малко олио и печем на 200 градуса за около 35-40 мин.
Поднасяме 1 цяло бутче с гарнитура от вкусни картофки.