Дроб Сарма с Агнешки Дреболии
gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Дроб Сарма»Дроб Сарма с Агнешки Дреболии

Дроб Сарма с Агнешки Дреболии

Дроб Сарма с Агнешки Дреболии
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 2
02/07/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции5
"Всеки може да направи вкусна дроб сарма, ако следва точно нашата рецепта"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

След като сме измили агнешкия комплект, слага да се вари в посолена вода.

В тиган запържваме лука, моркова и гъбите, нарязани на ситно.

Готовия агнешки комплект нарязваме на ситно и тях прибавяме към зеленчуците.

Добавяме и ориза и заливаме с бульона.

Прибавяме подправките и слагаме в тава да печем.

По желание може да се направи заливка от яйцата и киселото мляко, с която се залива дробсармата и се връща във фурната да се запече.

Дроб Сармата с Агнешки Дреболии е готова.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: