Тесто за дебела и пухкава пица
gotvach.bg»Рецепти»Пица»Тесто»Тесто за дебела и пухкава пица

Тесто за дебела и пухкава пица

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k2k4k
Тесто за дебела и пухкава пица1 / 2
02/04/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
"Приготвянето на ароматна пица започва със замесването на тестото!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Млякото се сварява, добавят се захарта, маслото и солта. Оставете малко да поизстине и добавете маята да се разтвори. Сместа се слага в купа и се бърка с миксер докато се добавя брашното. Бърка се докато тестото започне да се отлепва от стените, меси се още малко и се завива с фолио и се остава да втаса 2 часа.

След това се вади меси се отново и после пак се остава да втасва за 2 часа. Това тесто може да се използва за пици, мекици или калцоне.

Рейтинг

5 8
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: