Суджук на фурна

Суджук на фурна
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 3
03/04/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции2
"Бързо и вкусно - точно както го обичате"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставяме суджука в съд и изсипваме бирата, държим, докато кипне.

Изваждаме го и нарязваме на парчета.

В тиган с олиото задушаваме нарязания на ситно лук, като прибавяме и брашното, като разреждаме с 2-3 с.л. от бирата, където сме варили суджука.

Прибавяме и доматите консерва както и обелените и нарязани картофи, чаша вода и подправките.

Оставяме така за около 10 -20 минути, като след това прехвърляме в тавичка всичко, добавяме и суджука и поставяме във фурната.

Запичаме за около 5-10 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: