Свинска Яхния с Гъби и Лук

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1492140615255
06/04/2018
"Неустоимо предложение за всички, които харесват българската селска кухня "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 887
  • Преглеждания за месеца225
  • Преглеждания за седмицата80
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на хапки или на по големи късчета. Лукът и гъбите също нарежете, гъбите - на ивици, а лука - на едри парчета.

Сипете олио в тенджера и запържете месото до златисто. Добавете лука, гъбите, виното, доматите, разбъркайте и поръсете със подправките.

Сипете две чаши вода и оставете да се вари яхнията.

По-късно, когато е почти готова, може да поръсите с брашно и черен пипер.

Сервирайте топла поръсена със магданоз.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар