Агнешки мозък с масло
Jagnjeći mozak sa maslacem
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Агнешки мозък с масло

Агнешки мозък с масло

Нина ИвановаНина Иванова
Мастър Шеф
1114654463352
Агнешки мозък с масло
Снимка: Нина Иванова
1 / 3
08/04/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции1
"Пропуснали сме в рецептата да запишем колко вино пие този деликатес, но вие ще се справите и без него, нали"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Сварете агнешкиятмозък в 500 грама вода с нарязан морков, сол и дафинов лист. Нарежете сварения мозък на хапки.

Сложете маслото в тиган, разтопете и вдигнете от котлона.

Полейте нарязаният мозък с разтопеното масло. Поръсете с магданоз и поднесете веднага. Посолете на вкус.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: