Шоколадов Пандишпанов Блат за Торта

12/04/2018
Ади А.
отАди А.Помощник Готвач885185
"Най-вкусната домашна торта се прави с ръчно приготвен шоколадов пандишпанов блат, само казваме "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 304
  • Преглеждания за месеца127
  • Преглеждания за седмицата39
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме белтъците на гъста пяна.

Жълтъците смесваме с шоколада и захарта и разбиваме на пухкав крем. Към този крем добавяме брашното, бакпулвера и какаото и разбиваме до хомогенизиране.

Започваме да добавяме белтъците на порции, като разбъркваме бавно, за да се запази сместа пухкава.

Покриваме кръгла тавичка с хартия за печене, намазваме с малко олио- изсипваме сместа.

Печем на 180 градуса около 15-20 минути. Оставяме да се охлади и отделяме блата от хартията.

Блатът се получава пухкав и може да се разреже на две.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар