Сръбски ущипци

ЗорицаЗорица
Гуру
1k9k4k6k6
Сръбски ущипци
Снимка: Зорица
1 / 8
15/11/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
55 мин.
Порции
6
"Щипваш, печеш и... каниш приятели на гости да ги почерпиш с бира и сръбски ущипци"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кашкавалът се настъргва на ренде, беконът се нарязва на малки кубчета, чушката се почиства от семената и се накълцва на много ситно.

Продуктите се смесват с каймата, добавят се подправките и пресованата скилидка чесън и всичко се разбърква хубаво. Оставя се да престои поне 30 минути на хладно.

След това с влажни ръце се “щипва” от сместа и се слага на добре загрятата скара.

Кебапчетата се поднасят с гарнитура от пресни или печени зеленчуци на скара.

Сръбските ущипци са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка: