Баница - сусамка

15/04/2018
"Вярвате ли в любовта от пръв поглед или да ви дадем да опитате от баницата и тогава пак да ви питаме "
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции10 парчета
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 228
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвяме плънката, като разбиваме яйцата с киселото мляко, содата, брашното и сиренето.

Взимаме по 2 кори, прегъваме ги откъм дългата страна по 5 см и отгоре върху прегънатата част слагаме от плънката, поръсваме със сусам и завиваме на руло, което слагаме в намазнена тава на охлюв.

По същия начин навиваме останалите кори. Отгоре мажем баницата с масло, поливаме с лимонада и поръсваме обилно със сусам.

Оставяме за около 30 мин да поеме течността и печем на умерена фурна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар