Бърза агнешка супа

Ася ЗаевскаАся Заевска
Готвач
3412k6689621
Бърза агнешка супа2 / 2
22/04/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
5
"Няма време, гладен стомах не чака - затова бърза агнешка супа"

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 300 г
  • моркови - 2 бр.
  • чесън - 2 стръка (пресен)
  • лук - 2 стръка (пресен)
  • лапад - 6 - 7 листа
  • ориз - 1/2 ч.ч.
  • джоджен - 1 с.л. (пресен)
  • мащерка - 1 с.л. (прясна)
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и почистваме продуктите (без подправките и ориза). Нарязваме ги на не много големи кубчета.

Прехвърляме ги в тенджера и заливаме с 2 л. гореща вода. Оставяме да заври.

Щом това стане прибавяме измития ориз и нарязаните на ситно пресни подправки + сол.

Оставяме да ври на среден огън до сваряване на ориза.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: