Сос четири сирена

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
8839k2k8k10
Сос четири сирена
Снимка: Албена Асенова
1 / 3
10/07/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
"Перфектното допълнение към всяка паста или печено месо - невероятно ароматен сос четили сирена"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В подходяща метална купа или малка тенджера се сипва прясното мляко, а след него и сметаната.

Щом се загреят, се прибавят настърганите или раздробени сирена. За улеснение в търговската мрежа се предлагат и готово настъргани.

Сосът за паста се бърка с телена бъркалка, докато сирената се разтопят и се получи гладка смес.

Сосът се овкусява със сол и черен пипер на вкус, след което отново се разбърква.

Сосът е подходящ за почти всички видове паста.

Сосът четири сирена е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
57
40
30
20
10
Дай твоята оценка: