Капучино

EfrosiaEfrosia
Джедай
9595k1016k
Капучино1 / 4
17/12/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции1
"Има някои места по света, където на приготвянето на капучино се гледа като на свещен ритуал. Опитайте и ще разберете защо!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете горещото еспресо и го отмерете. Овкусете с малко захар по желание.

Сипете количеството прясно мляко в чаша и направете пяната с помощта на приставката за пяна на кафе машината.

Ако нямате такава, разбийте млякото в съд от неръждаема стомана, за да не се смеси с други вкусове и аромати.

Разбивайте пяната, докато се получи еднородна и гладка.

Сипете еспресото в чашата с млякото на пяна и поднесете капучиното с щипка канела по желание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 7
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: