Лесно Бишкотено Тирамису

25/04/2018
"Никак не е трудно да приготвите сочно тирамису, трудно е да опазите поне едно парче за вас "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 780
  • Преглеждания за месеца86
  • Преглеждания за седмицата22
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте маскарпонето заедно с пудрата захар, като предварително я пресеете, за да няма бучки.

Потопете всяка бишкота в топло еспресо кафе, към което сте прибавили рома.

Наредете един ред бишкоти /12 бр./в подходяща чиния. Намажете дебел пласт маскарпоне /може да използвате и шприц/.

Наредете втори ред бишкотки. Отгоре отново намажете с маскарпоне.
Поръсете с какао.

Оставете тирамисуто за около 3-4 часа, след което може да нарежете и да сервирате.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар