gotvach.bg»Рецепти»Гарнитури»Варена царевица с масло

Варена царевица с масло

EfrosiaEfrosia
Джедай
9615k1016k
Варена царевица с масло1 / 7
19/12/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене45 мин.
Общо55 мин.
Порции4
"Вземете най-голямата тенджера, която имате, защото ще искате много от тази ароматна царевица"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете разтопеното масло с малко сол, черен пипер по желание, пресования чесън и магданоза. Оставете маслото във фризер да стегне.

През това време сварете царевицата в достатъчно количество подсолена вода.

Всеки кочан сварена царевица се натърква с ароматното масло и се поднася със сол на вкус.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 6
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: