Домашно кьопоолу

EfrosiaEfrosia
Джедай
9735k1122k
07/11/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Завладяващ вкус и аромат, на който и гостите ви ще се насладят!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпечете патладжаните и пиперките и ги слагайте в тенджера с капак да се задушат. След това се обелват.

Счукват се в голямо дървено чукало, но в наши дни може да ползвате и кухненски робот или блендер, както и обикновена месомелачка.

Прибавете обелените и настъргани домати, счукания със сол чесън и разбъркайте всичко с дървена лъжица.

Овкусете домашното кьопоолу с олио, оцет и сол. Объркайте отново и поднесете с украса от магданоз.

Домашното кьопоолу е много вкусно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
511
45
33
20
10
Дай твоята оценка: