Арменски Шашлик
Jermenski ražnjići

Арменски Шашлик

marcheva14marcheva14
Мастър Шеф
1k9k3k7k1
Арменски Шашлик1 / 3
02/05/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4
"Арменски Шашлик - мъжете ще го оценят"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 400 г от врат
  • лук - 50 г, стар
  • сол
  • черен пипер
  • олио - 100 мл
* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Свинският врат се нарязва на едри късчета.

Подготвя се маринатата от олиото и намачкания лук.

Поставя се месото и преседява около 8 -10 часа.

След това време се пече на открита жар скара от всички страни.

Шишчетата се поднасят с арменски хляб Лаваш.

Арменският Шашлик е много вкусен!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: