gotvach.bg»Рецепти»Паста»Оризов нудълс с пушени гърди

Оризов нудълс с пушени гърди

Мина ДимитроваМина Димитрова
Иноватор
2402k850737
Оризов нудълс с пушени гърди
Снимка: Мина Димитрова
1 / 3
29/04/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции2

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нудълите се сваряват в подсолена вода. Времетраенето на приготвянето им е указано на опаковката им.

За плънката пушените гърди и краставичките се нарязват на жулиени, гъбите - на колелца, а лукът - на ситно.

В олиото се запържват лукът и гъбите, по-късно към тях се прибавят и пушените гърди. Постепенно се прибавят счуканият чесън, черен пипер, доматеното пюре, маринованите краставички и маслините.

Сосът е готов, когато ви хареса неговата гъстота.

С готовия сос се заливат сварените и отцедени от водата нудъли.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: