gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Мариновани Гъби»Лесни мариновани печурки

Лесни мариновани печурки

Мина ДимитроваМина Димитрова
Иноватор
2402k850699
Лесни мариновани печурки
Снимка: Мина Димитрова
1 / 3
06/05/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции2
"Мариновани гъби, които се приготвят много лесно - ето така"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се почистват, измиват и нарязват на тънки филийки. Подсушават се от водата гъбите.

Продуктите за марината се смесват в купа, добавят се гъбите и се оставят да престоят в хладилник, като периодично се бъркат.

Гъбите престояват в маринатата поне 24 часа, а най-добре 48 часа. След това са готови за консумация.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: