Пържоли с бира и топено сирене

02/01/2013
"Първо поливате пържолите с бира, после добавяте малко топено сирене и след това броите всяка секунда, докато станат готови "
Приготвяне15 мин.
Готвене120 мин.
Общо135 мин.
Порции8-10
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо64 789
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата42
  • Коментирана6 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - количество пържоли по избор
  • черен пипер - прясно смлян
  • сол
  • гъби - 1/2 кг сварени
  • сирене - 1 брой пушено топено
  • бира - 1 и 1/2 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намазнете тавата. Начукайте пържолите и ги поръсете с млян черен пипер и солTavata se maje s olio.P

Сварените гъби се режат на филии. В тава се редят продуктите в следния ред:ред пържоли, ред гъби, ред топено сирене.

Долива се бирата и тавата се запечатва с фолио. Пържолите с бира и топено сирене се пекат за 2 часа на 200 градуса.подобни рецепти тук

5 11
4 6
3 2
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

петя
петя
26.10.2013 17:28
аз слагам разли4ни видове сирена(топени,пушени,шопско....)и става страхотно
2
0
Галя
Галя
22.09.2013 12:37
Звучи много вкусно! Благодаря за рецептата!
3
0
Zornica
Zornica
02.06.2013 11:37
Най добре е гъбите да бъдат от буркан или вакумирани
1
2

Виж всички коментари или напиши такъв