Пролетни рулца със свинско и гъби

08/05/2018
Нина Иванова
отНина ИвановаИноватор11110322
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции25
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо50
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото нарежете на малки парченца. Морковите измийте, отрежете крайчетата и ако има нужда ги остържете. Настържете ги и ги прибавете към месото.

Гъбите разделете от пънчетата, измийте и отцедете. След това ги нарежете на ситно и добавете към месото. Зелето нарежете на тънки ивички и също прибавете към месото, гъбите и морковите.

В дълбок тиган сложете месото с нарязаните зеленчуци, подправките и зехтин и запържете за 5 минутки, като бъркате непрекъснато. Накрая прибавете соев сос и заоържете още 1-2 минутки. Вдигнете от котлона и започнете да приготвяте рулцата.

Корите сложете на плот и и срежете на ширина. Намажете с малко зехтин кората и в единият край сложете от плънката с месото. Завийте на рулце, като първо прегънете крайчетата на кората, така че плънката да не може да излезе.

Повторете с всяка кора, докато всички рулца са готови. Отгоре намажете с малко зехтин или разтопено масло и подредете в тавичка.

Пекат се на 220 градуса за 20 минути. Рулцата можете и да изпържите. Пържат се 3-4 минутки.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар