gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Заешко месо»Крехко заешко на скара

Крехко заешко на скара

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k11k4k7k5
Крехко заешко на скара
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 3
10/05/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на пържоли, използвайте бутчетата, гърдите или корема. Ако използвате само месото от бутчетата, леко ги начукайте.

Смесете всички подправки и намажете пържолите и колкото остане, полейте отгоре.

Покрийте с фолио и оставете за една нощ в хладилник, за да се маринова и овкуси добре.

За тези, които не обичат вино, може да не добавят.

Овкусените пържоли ги печете на загрята скара.

Гарнирайте с пържени картофи или зеленчуци.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: