Сирники по руски

Мария СимоваМария Симова
Гуру
2k17k3k18k21
Сирники по руски
Снимка: Мария Симова
1 / 4
04/07/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
6 мин.
Общо
21 мин.
Порции
5
"Закуска по руски - уникални сирники по руски"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставете изварата в купа и разбийте с миксер, добавете яйцата, захарта и отново разбъркайте до гладка смес.

Добавете брашното (не повече от 5 с.л.) и разбъркайте отново с шпатула.

Налейте олио в тиган, колкото да му покриете дъното, и го нагрейте на слаб огън. Разделете тестото та 5 топки. Всяка топка притиснете с длани, на не много тънка питка (като кюфтетата).

Една по една оваляйте в брашно и поставете в нагрятото олио всички заедно.

Пържите бухтите от двете страни до златисто-кафяв цвят.

Сирниките по руски са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: