Свински джолан на фурна с бира и соев сос
Baked Pork Shanks with Beer and Soya Sauce
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Свински джолан на фурна с бира и соев сос

Свински джолан на фурна с бира и соев сос

Polina MatevaPolina Mateva
Новак
101051
Свински джолан на фурна с бира и соев сос1 / 3
07/01/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене140 мин.
Общо160 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Джоланите се шпиковат с чесъна на няколко места. Натриват се с черния и червен пипер и солта. Слагат се в дълбока тава и се заливат с бирата, малко вода, разбита с горчицата, соевия сос, малко вода, добавят се бахара и две три щипки кимион.

Пече се на 200 градуса около два часа, като тавата се покрива с фолио и по време на печене се обръщат джоланите един път. Накрая се отстранява фолиото и се запича до кафяв загар и хрупкава коричка по желание, около 15 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: