Пържена Сулка

12/05/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 841
  • Преглеждания за месеца101
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • сулка - 1 кг
  • олио - за пържене
  • брашно - смес от обикновено и царевично
  • бял пипер - 1 с.л.
  • дивисил - 1 с.л.
  • куркума - 1/2 к.л. по желание
  • сол
  • чесън - 1 скилидка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме добре рибата и я разфасоваме.

В съд поставяме двата вида брашна, както добавяме и малко сол, бял пипер и девесил и куркума по желание.

Всичко това разбъркваме добре.

Всяко едно парче овалваме, изтръскваме парчетата и пържим в силно загрята мазнина с добавена скилидка чесън.

Желателно е тиганът да е по-дълбок, за да може олиото да облива парчетата.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар