Агнешка супа с картофи и домати

ВиолетаВиолетаНовак
19/10/2010
"Агнешка супичка, която сгрява душата!"
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо32 305
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата26
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва и се залива с 2 л. студена вода. Вари се, докато омекне. Прибавят се сол, черният пипер, настърганите на едро ренде корени от магданоз и картофи, ситно нарязаният лук.

Накрая се прибавят нарязаните домати. Супата се досварява и се сервира наръсена със ситно нарязания магданоз. подобни рецепти тук

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Йорданка Тасева
съгласна съм -джоджена е основна подправка при агнешкото
2
0
дека
дека
12.11.2010 12:55
Агнешка супa без джоджьн, не е супа.
5
0