Родопски Голеник

Родопски Голеник
Снимка: Sevdalina Irikova
1 / 3
28/05/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции3

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Почистваме спанака, нарязваме на ситно и леко задушаваме в маслото.

Към него добавяме ориза с малко вода.

Оставяме така да къкри, докато самият ориз поеме водичката.

Счукваме яйцата, поставяме подправките и разбъркваме.

Всичко това разстиламе в дебел тиган като тънка питка и оставяме да се изпече.

След като се изпече от едната страна, обръщаме от другата.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: