Бронзови манатарки в масло

25/05/2018
Йорданка Ковачева
отЙорданка КовачеваМастър Шеф8295073290
"Уж просто едни гъби в масло, а ние така се развълнувахме - сигурното защото са много вкусни "
Приготвяне18 мин.
Готвене15 мин.
Общо33 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 601
  • Преглеждания за месеца109
  • Преглеждания за седмицата24
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете добре гъбите и нарежете надлъжно на сравнително дебели ивички пънчетата, а шапките може да направите на парченца, както ви харесва.

Загрейте зехтина на силен огън и запечете за кратко с малко сол. Когато започнат да придобиват загар, сложете маслото и чесъна, нарязан на дребно или на тънки филийки, и гответе още няколко минути, докато омекнат добре манатарките и поемат от аромата на чесън и масло.

Сложете оцета и магданоза, разбъркайте за кратко и сервирайте веднага.
Добър апетит!

Лесно и изключително вкусно!подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар