Свински език в тенджера под налягане
Teleći jezik u ekspres loncuСвиной язык в скороварке
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Бирени Мезета»Свински език в тенджера под налягане

Свински език в тенджера под налягане

Свински език в тенджера под налягане
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 3
01/06/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне5 мин.
Готвене40 мин.
Общо45 мин.
Порции2
"Страхотно мезе за приятели, лесно приготвено в тенджера под налягане"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре езика и го поставяме в тенджерата под налягане. Сипваме 2 литра вода и оставяме да заври.

Отваряме тенджерата, прецеждаме бульона и добавяме главите лука цели, корените магданоз, целината, дафиновия лист и черния пипер. Прибавяме и солта.

Затваряме тенджерата и слагаме отново на котлона на силен огън. След като започне да “съска”, намаляваме котлона и варим 40 минути. След като е готов го нарязваме на филийки.

Подреждаме в чиния поръсваме с шарената сол и поднасяме.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: