Рататуй с моцарела

01/06/2018
"Малко моцарела ще придаде на класическия рататуй наистина вълшебен вкус "
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо872
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата33
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленчуците се измиват и почистват. Нарязват се на кръгчета и се редят в тавичка, като се повтаря последователността на продуктите.

Като се запълне тавичката се полива със зехтина, посолява се и се наръсва с риган и мащерка.

Тавичката се опакова с алуминиево фолио и се поставя в загрята на 200 градуса фурна за 1 час.

Отстранява се фолиото и се допича до хубав апетитен загар. Поръсва се с рендосаните Моцарела и Пармезан и се оставя още малко във фурната.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар