Шницел Пармезан

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Готвач
2331k1k2
Шницел Пармезан
Снимка: Цвета
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
4
"Свински шницели с пармезан - поднесете ги със зеленчукова гарнитура по избор"

Необходими Продукти

  • свински шницели - 600 г
  • галета - 3 с.л.
  • пармезан - 3 с.л. настърган
  • риган - 1 и 1/2 ч.л.
  • черен пипер - 1/2 ч.л.
  • масло - 1 с.л.
  • олио - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте леко измитите и подсушени шницели.

В дълбока чиния смесете галетата, пармезана, ригана и пипера.

Отделно разбийте белтъка и овалвам в него шницелите. След това ги овалвам в панировачната смес.

Загрейте в тиган маслото и олиото и изпържете до златисто панираните шницели от всяка страна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: