Манастирска чорба от зрял фасул
Tasty Monastery-Style Bean Soup
gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Боб Чорба»Манастирска чорба от зрял фасул

Манастирска чорба от зрял фасул

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k3k9k
Манастирска чорба от зрял фасул1 / 2
13/05/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
4
"Най-вкусната бобена чорба е по манастирски - ако не вярвате - опитайте"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснатият в студена вода фасул се отцежда, залива се отново със студена вода и се вари заедно с мазнината, ситно нарязания лук, морковите и целината и по - късно с нарязаните на парчета пиперки.

Когато омекне фасулът, се прибавят ситно нарязаните домати и джодженът. Чорбата се посолява и се вари още 20 минути, а щом е готова, се поръсва със ситно нарязан магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка: