Супа от калкан

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k2k8k
Супа от калкан1 / 2
22/01/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Калканът се почиства, измива се и се нарязва на едри парчета. Сварява се в подсолена вода с лимонов сок за около 15 мин.

Рибата се изважда от бульона и се обезкостява, след което бульонът се прецежда.

Спанакът и киселецът се нарязват на ситно и се варят около 15 мин. в прецедения бульон.

Прибавят се фидето, предварително натрошено, и обелените и нарязани на ситно домати. Супата се досварява, отстранява се от огъня и се слагат парчетата риба.

Прибавят се кравето масло и лимонов сок.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
53
43
30
20
10
Дай твоята оценка: