Пълнени питки Капрезе
Punjene pogačice kapreze
gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Пълнени Хлебчета»Пълнени питки Капрезе

Пълнени питки Капрезе

Росица ПетроваРосица Петрова
Мастър Шеф
4944k3k2k5
Пълнени питки Капрезе
Снимка: Росица Петрова
1 / 5
16/06/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции8
"Капрезе в питки, обещаваме, че ще е много хубаво"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отрежете горната част на питките и издълбайте вътрешността.

Намажете с размекнато масло вътрешната част на питките. Обезкостете маслините.

Нарежете чушките, маслините и половината моцарела на ситно. Прибавете към тях крема сиренето и зехтина. Разбъркайте всичко.

Отделете 8 листа босилек и останалите нарежете. Добавете и тях и с получената смес напълнете питките.

Нарежете чери доматите на четири и ги поставете отгоре. В средата на всяка питка сложете по парче моцарела.

Подредете ги в тавичка и ги сложете в загряна фурна да се запекат за 20 минути.

Поднесете със свежо листо босилек или с малко босилеково песто.

Да Ви е сладко!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: