Пълнен Кефал

Пълнен Кефал1 / 2
26/06/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции2

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме, измиваме и разрязваме откъм гърба кефала и го обезкостяваме.

В съд смесваме коняка, черен пипер и сол, разбъркваме и намазваме рибата от двете страни.

Приготвяме си смес от гъбите, настърганата целина и пресния лук и пълним самата риба, като зашиваме с конец.

Почистваме си лука и го нарязваме на ситно.

В съд с предварително сгорещеното масло го запържваме.

Добавяме обелените, почистени от семките и ситно нарязани домати, както и ароматните подправки.

Най-отгоре поставяме рибата похлупваме и задушаваме.

Когато е готова рибата, поставяме я в чиния и заливаме със соса от задушаването.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: