Ябълков щрудел

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k3k12k
21/01/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
6
"Учените все още спорят дали Ева е съблазнила Адам с ябълка или този ябълков щрудел Ние залагаме на щрудела"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата с 1 ч.ч. захар. Прибавете олиото и брашното с бакпулвера. От получената смес отделете 3 с.л., а останалата смес изсипете в предварително намаслена и набрашнена тавичка.

Настържете ябълките и наситнете орехите. Ябълките се объркват с ванилията, канелата и 1 ч.ч. захар. Изсипете орехите върху сместа, а отгоре наредете ябълките.

Отделената смес се обърква с брашно, колкото да се получат малки трохи. Изсипете върху ябълките. Печете ябълковия щрудел в предварително загрята на 180 градуса фурна.

Накрая поръсвате щрудела с пудра захар.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
522
46
31
21
10
Дай твоята оценка: