Миш-маш по селски

Maria KostoffMaria Kostoff
Помощник Готвач
3282072k
04/02/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
65 мин.
Порции
3
"Миш-маш, който ще изядем до последната хапка, а след това ще отопим и чинията!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете в мазнината нарязания лук. Добавете изпечените, обелени и нарязани пиперки.

Щом чушките се запържат, добавете и обелените и нарязани на ситно домати. Задушете гозбата, докато течността се изпари напълно.

Тогава добавете натрошеното сирене, ситно скълцания магданоз и предварително разбитите с малко сол яйца.

Запържете при непрекъснато разбъркване до стягането на яйцата. Поднесете миш-маша топъл и поръсен с малко черен пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
519
45
34
20
10
Дай твоята оценка: