Миш-маш по селски

04/02/2013
фифи
отфифиНовак
"Миш-маш, който ще изядем до последната хапка, а след това ще отопим и чинията!"
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
18 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо107 386
  • Преглеждания за месеца2156
  • Преглеждания за седмицата134
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена18

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете в мазнината нарязания лук. Добавете изпечените, обелени и нарязани пиперки.

Щом чушките се запържат, добавете и обелените и нарязани на ситно домати. Задушете гозбата, докато течността се изпари напълно.

Тогава добавете натрошеното сирене, ситно скълцания магданоз и предварително разбитите с малко сол яйца.

Запържете при непрекъснато разбъркване до стягането на яйцата. Поднесете миш-маша топъл и поръсен с малко черен пипер.подобни рецепти тук

5 12
4 4
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Роси
Роси
17.08.2015 17:26
Много съм доволна от този сайт манджите ми стават върховни
2
0
мая
мая
18.05.2013 14:48
И студен пак е вкусен
4
0
рррр
рррр
01.04.2013 11:43
сиренето не е задължително, амагданоза се добавя накрая за украса
0
2

Виж всички коментари или напиши такъв