Тутманик по овчарски
Shepherd’s Tutmanik
gotvach.bg»Рецепти»Солени Печива»Тутманик»Тутманик по овчарски

Тутманик по овчарски

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k4k5016k
06/02/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
10
"Дали тайната на дълголетието не е скрита в простата, но вкусна храна?"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте 3 от яйцата с кисело мляко, в което предварително сте разтворили содата. Добавете олиото, а след това сиренето и брашното.

Полученото средно твърдо тесто разстелете в намаслена тавичка и намажете с разбитото четвърто яйце. Изпечете тутманика по овчарски с умерена фурна до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
57
42
30
20
10
Дай твоята оценка: