Начин на приготвяне
Измиваме динята и почистваме старателно всички динени семки от нея.
В голям шейкър или сокоизстисквачка правим динята и джинджифила на сок.
Слагаме всичко в голяма купа. В нея добавяме захарния сироп и леко намачканата мента /втриваме я леко в ръце и така я слагаме в пунша, за да си пусне аромата/.
Захарният сироп сме направили, като в 80 мл сгорещена вода сложим 2 чаени лъжички тръстикова захар до завиране.
Добавяме водката и сока от лайм. Охлаждаме го за около 20-30 минутки в хладилника.
По желание слагаме лед в пунша или директно в чашите.
Завършваме динения пунш с водка и джинджифил с листенце мента и поднасяме.
Да ви е сладко!
Коментари